top of page
8.png

Na mijn scheiding was
mijn huis echt een puinhoop.
Omdat ik zelf letterlijk en figuurlijk
die berg niet alleen opgeruimd kreeg,
deed ik beroep op Iris als opruimcoach.

 Uiteindelijk hebben we m’n hele huis en tuin opgeruimd op 6 halve dagen, ik had dat nooit vooraf gedacht.

Zeker de investering, de tijd en het harde werk meer dan waard. Eén van m’n beste beslissingen van de afgelopen jaren.

A.

1.png


Wij zijn verhuisd met de hulp van Iris. Dankzij haar heb ik veel geleerd waarmee ik nu zelf aan de slag kan gaan, zelfs op het werk.

 

De samenwerking verliep vlot en open, elke sessie werd heel goed opgevolgd en ze vroeg vaak hoe het ging - dat motiveerde ook!

Het blijft wel een work-in-progress omdat we blijven zoeken naar wat het beste werkt voor ons in ons nieuwe huisje. Maar nu weten we tenminste hoé we dat kunnen aanpakken!

J.

2.png


Iris kwam op het goede moment om alles op orde te brengen. De tips & tricks die ze meegaf helpen nu ook om het resultaat te behouden.

 

Zo blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld! Met haar enthousiaste aanpak weet je dat het goedkomt.

H.

7.png

Met de dagelijkse verzorging van de paarden, ondertussen ook varkens, ganzen, eenden, kippen, poezen en honden, heb ik geen tijd gehad om alles op te ruimen. Bovendien moeten er regelmatig herstellingen uitgevoerd worden en dan is het zoeken naar het juiste gereedschap, niet ideaal.


En dan is Iris gekomen en zij stelde voor om die chaos aan te pakken. Zij is de ruimtes beginnen leeghalen en samen zijn we beginnen sorteren.

 

Het was veel werk maar Iris is er in geslaagd de chaos te veranderen in een geordend, logisch geheel. Alle gereedschap heeft een plaats gekregen, er is plek genoeg om de voorraad eten van de dieren op te slagen en al het paardenmateriaal heeft nu ook een vaste plek. 


Ik bespaar mezelf nu zoveel tijd als ik iets nodig heb, ‘ik moet niet meer gaan zoeken in de rommel’.

 

I.
 

bottom of page