top of page

Geen geheimen, maar transparantie. Het vraagt soms best wel wat tijd en energie om opnieuw orde, structuur en rust in je leven te brengen. Daarvoor beroep doen op een gedreven coach is een investering die altijd loont. Waarom? Omdat je gegarandeerd mag rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Samen met jou steek ik op een efficiënte manier de handen mee uit de mouwen, voor een optimaal resultaat.
 
Begrijp je waarom het een investering is?
Investeren in een minimaliseer- en routinecoach is investeren in jezelf.
Advies waarmee je écht aan de slag kan. Eerst samen, en daarna zonder problemen zelf.

 • Intake gesprek – tenzij voor een zeer concrete opdracht gaan aan al mijn sessies steeds een intakegesprek vooraf. Daarbij leer ik jou en je behoeften graag beter kennen zodat we optimaal te werk kunnen gaan. We gaan rond in huis, de tuin of je werkomgeving om uitdagingen te benoemen, maar ook om erachter te komen wat al wél goed werkt voor jou. Zodat we 'knelpunten' naar hetzelfde niveau kunnen tillen. Vaak gaat het over taken die blijven liggen omwille van een overdrukke planning in het gezin of op het werk. Of soms simpelweg over specifieke ruimtes die eens grondig onder handen genomen moeten worden.
  Tarief: €50 (+ verplaatsing €0,40/kilometer)

 • Adviessessie aan huis – bij deze sessie van twee uur doorlopen we samen de uitdagingen in huis of in je planning. Op het einde van de sessie mag je een samenvatting van toepasselijke tips op maat verwachten waarmee je zelf aan de slag kan.
  Tarief: €120 (+ verplaatsing €0,40/kilometer)

 

 • Halve dagsessie – tijdens een sessie van vier uur pakken we samen jouw uitdagingen aan. Op het einde van de sessie heb je een beter inzicht in deze uitdagingen, zijn ze deels of misschien zelfs volledig aangepakt en krijg je hands-on tips om zelf het werk verder te zetten.
  Tarief: €240 (+ verplaatsing €0,40/kilometer)

 

 • Volledige dagsessie – een volledige dag omvat acht uur coaching en begeleiding waarbij we samen stevig aan het werk gaan met jouw uitdagingen. Na deze dag zal je zichtbaar resultaat hebben en exact weten hoe je verder moet dankzij een gepersonaliseerd stappenplan. Dit stappenplan wordt na deze dag zorgvuldig uitgewerkt en opgestuurd.
  Tarief: €480 (+ verplaatsing €0,40/kilometer)

 

 • Gepersonaliseerd traject – elk traject is anders, dus beginnen we met een diepgaand intakegesprek waarbij we alle mogelijke uitdagingen en sterke punten in je huis of planning duidelijk in kaart brengen. Vervolgens stel ik een uitgebreid plan van aanpak op. Dat wordt onze houvast om mee aan de slag te gaan tijdens het geschatte aantal sessies om jouw doel te bereiken
  Tarief: €60/uur (+ verplaatsing €0,40/kilometer)

 

Op zoek naar een duurzaam cadeau? Ga voor een opruimsessie!
Stuur gerust een mailtje met meer informatie over het schenken van een cadeaubon.

bottom of page